Kako iskoristiti Zapporia gift card

Korištenje Zapporia gift card (darovne kartice) je vrlo jednostavno. Nakon što ste gift card kupili ili je netko to učinio za vas, na unesenu e-mail adresu će stići poruka koja će sadržavati unikatni kod.
Kako biste iskoristili gift card, potrebno se prijaviti u vaš račun. Ako još nemate vlastiti račun, možete ga vrlo jednostavno kreirati klikom ovdje.

Kada ste se uspješno prijavili u svoj račun, unutar korisničkog sučelja ćete vidjeti dio koji je namjenjen za preuzimanje vrijednosti koju gift card ima. Navedeni dio se nalazi unutar “Gift card i program vjernosti” pod naslovom “Iskoristi gift card?”. Sve što trebate napraviti je unijeti vaš unikatni kod koji ste primili na vašu e-mail adresu i zatim kliknuti na dugme Iskoristi.

Ako ste unijeli ispravan kod, prikazet će vam se poruka da je kod uspješno unesen.

Kako iskoristiti gift card za ostvarivanje popusta

Nakon što ste uspješno iskoristili kod s vašeg gift carda, na raspolaganju će vam biti popust u iznosu vrijednosti gift carda. Popust možete iskoristiti na jednu ili više svojih narudžbi.

Popust gift carda se preuzima u završnoj fazi narudžbe, na blagajni (eng. checkout). Unutar dijela naslovljenog “Iskoristi popust programa vjernosti i/ili gift card” će pisati koliko popusta vam je dostupno, izraženo u valuti Euro. Na vama je da odlučite želite li cijelu vrijednost gift carda iskoristiti za jednu narudžbu ili na više njih. Unutar polja “Unesi kolicinu” se upisuje broj (bez oznake valute) koji određuje koliko popusta će biti primjenjeno na vašu narudžbu. Ako broj ima decimalu (npr. 5,5) koristi se zarez za upisivanje te decimale.

Kada ste uspješno primjenili popust na vašu narudžbu, to će odmah biti vidljivo u vašoj narudžbi pod stavkom “Popust programa vjernosti i/ili gift card”.

Mogu li kombinirati gift card s drugim akcijama

Ako naša internet trgovina ima posebnu akciju u kojoj se dodjeljuje određeni postotni popust (npr. 15% popusta na sve korištenjem promo kupona) moći ćete iskoristiti oba popusta. Sve što trebate učiniti je upisati kupon kod na za to predviđeno mjesto i oba popusta će se primjeniti na vašu narudžbu.

Moja košarica
Vaša košarica je prazna.

Čini se da još ništa niste odabrali.