Kako Zapporia prikuplja osobne podatke

Zapporia i Vaši Osobni Podaci Zaštita 

Vaše privatnosti i sigurnost vaših osobnih podataka uvijek su bile i ostaju naš prioritet kod Zapporie.

Informacije koje Nam Pružate

Kada komunicirate s našim proizvodima i uslugama, dajete nam informacije. Sigurno pohranjujemo i koristimo te informacije kako bismo poboljšali vaše iskustvo s Zapporiom. Za više informacija posjetite Kako Zapporia Prikuplja Vaše Osobne Podatke.

Primjeri Kako Koristimo i Čuvamo Vaše Osobne Podatke

Kao što je objašnjeno u našoj Obavijesti o Privatnosti, koristimo vaše osobne podatke kako bismo pružili i poboljšali naše usluge. Evo nekih od načina kako ih koristimo:

  • za obradu vaših narudžbi i plaćanja, dostavu proizvoda i pružanje usluga
  • za prevenciju ili otkrivanje prijevara i zloupotrebe kako bismo zaštitili vašu sigurnost
  • za analizu naše učinkovitosti, kako bismo ispravili greške, razvili značajke i poboljšali naše usluge za vas
  • za preporuku značajki, proizvoda i usluga koji bi vam mogli biti zanimljivi i personaliziranje vašeg iskustva s Zapporiom
  • za komunikaciju s vama o Zapporii
  • kako bi naši sustavi prepoznali vaš preglednik ili uređaj i pružili vam naše usluge, koristimo kolačiće. Za više informacija o kolačićima i kako ih koristimo, pročitajte našu politiku o Kolačića.

Vaša privatnost i sigurnost vaših podataka su nam važni. Ne bavimo se prodajom osobnih podataka naših korisnika drugima. U nekim slučajevima možemo dijeliti vaše osobne informacije s trećim stranama. Za više informacija posjetite Kako Zapporia Štiti Vaše Osobne Podatke Pravna osnova za našu upotrebu vaših osobnih podataka ovisi o razlogu zašto nam je potrebna vaša informacija. Kada kupujete proizvod na našem tržištu, trebamo vaše informacije kako bismo izvršili ugovor s vama. Zadržavamo zapise vezane uz vašu kupnju kako bismo ispunili pravne obveze vezane uz porez. Također otkrivamo, sprječavamo i reagiramo na prijevaru; ova upotreba temelji se na našim i legitimnim interesima naših korisnika.

Sve naše sustave i uređaje dizajniramo s obzirom na vašu privatnost. Za više informacija posjetite Kako Zapporia Štiti Vaše Osobne Podatke.

Vaša Pitanja o Privatnosti

Više informacija o tome kako štitimo vašu privatnost možete pronaći na www.zapporia.com/privacy. Za više informacija o tome kako nas kontaktirati pišite na [email protected].

Moja košarica
Vaša košarica je prazna.

Čini se da još ništa niste odabrali.