Politika povrata

Troškovi povrata robe

Povrat robe je u određenim slučajevima besplatan. Ako vaš povrat nije besplatan, fiksni iznos za povratnu pošiljku bit će oduzet od vaše povrata novca.

Jeste li primili oštećeni, neispravni ili pogrešni predmet prodan od strane Zapporije i želite ga zamijeniti istim predmetom? 

Vaš predmet ima pravo na besplatan povrat ako koristite povratnu naljepnicu pruženu u Vašim narudžbama u sljedećim slučajevima:

 1. Predmet koji ste primili bio je pogrešan, oštećen, neispravan ili se nije podudarao s njegovim opisom.
 2. Otkazali ste kupnju predmeta prema pravu na povlačenje unutar 14 dana od primitka. Detalje o pravu na povlačenje možete pronaći u našim Uvjetima Korištenja
 3. Vraćate obuću, odjeću, nakit ili satove (unutar 30 dana od primitka) ili predmete koji imaju pravo na besplatan povrat
 4. Ako je vaš predmet bio prikladan za besplatan povrat, ali ste platili naknadu za dostavu, izdat ćemo povrat novca za troškove dostave nakon 14 dana od povratka predmeta. Molimo pošaljite svoj predmet metodom povratka koja se može pratiti. Sačuvajte priznanicu za slanje kako biste nam mogli dostaviti trošak koji bismo vam trebali refundirati, kao i broj za praćenje i dokaz o adresi na koju ste ga poslali. U slučaju nepravilnosti u procesu povratnog slanja možda će biti potrebno pratiti vašu povratnu pošiljku.

Osim ako vaš predmet nije prikladan za besplatan povrat, fiksni iznos bit će oduzet od vaše povrata novca.

Napomena: Ako se više predmeta vrati u jednoj pošiljci, pridržavamo pravo naplatiti troškove povratnog slanja za predmete u pošiljci koji ne ispunjavaju barem jedan od uvjeta navedenih pod Besplatnim povratom.

Svaka povratna naljepnica dodjeljuje se određenom povratu. Ako tijekom postupka povrata ne vidite opciju za vraćanje više predmeta u istoj kutiji, nemojte u istu kutiju stavljati predmete iz različitih narudžbi ili pošiljaka. To bi moglo spriječiti ispravno obrađivanje vaše povrata novca.

Kako napraviti povrat robe

Kako biste vratili predmete koje ste naručili:

 1. Idite na narudžbe
 2. Odaberite Povrat ili zamjena predmeta na narudžbi koju želite vratiti.
  • Napomena: Ako ne možete pronaći narudžbu, odaberite drugo vremensko razdoblje iz padajućeg izbornika.
 3. Odaberite predmet ili predmete koje želite vratiti.
 4. Unesite broj predmeta koje želite vratiti i odaberite razlog povrata. Molimo ostavite točnu napomenu.
 5. Da biste dodali više predmeta svom povratu, odaberite Povrati više predmeta i slijedite korake tri i četiri za svaki predmet. Ako se nijedan drugi predmet ne može kombinirati s ovim povratom, nećete vidjeti gumb Povrati više predmeta.
  • Napomena: Kako bismo osigurali da možemo obraditi vaš povrat i povrat novca što je brže moguće, u paketu za povrat uključite samo predmete koje ste odabrali u Vašim narudžbama. Dodavanje dodatnih predmeta može odgoditi postupak povrata novca.
 6. Odaberite željeni način povrata.
 7. Isprintajte svoju povratnu naljepnicu i pregled povrata. Stavite pregled povrata u paket i priložite povratnu naljepnicu na vanjsku stranu svog paketa.
 8. Sigurno zapakirajte svoj povrat i vratite ga Zapporiji do navedenog datuma.
 9. Možete pregledavati status svog povrata u vašim narudžbama.

Napomena:

 • Ako nemate pristup pisaču kada registrirate svoj povrat, možete kasnije isprintati svoju povratnu naljepnicu (poslat ćemo vam e-mail s poveznicom na vašu povratnu naljepnicu) ili zamoliti nekoga drugoga da je isprinta.
 • Kako bismo zaštitili vašu privatnost, preporučujemo da uklonite sve osobne podatke s električne i elektroničke opreme prije vraćanja predmeta na Zapporia.com.
 • Ako povrat predmeta prodanog od strane zapporia.com nije besplatan, odbit ćemo troškove povrata od vaše refundacije koristeći unaprijed plaćenu povratnu naljepnicu.
 • Ne možete kombinirati predmete iz različitih narudžbi u jedan povrat za
  • Narudžbe oslobođene PDV-a 
  • Povrat poklona

Vraćanje predmeta koji sadrže opasne materijale.

Svi proizvodi koji sadrže tvari koje su zapaljive, pod tlakom, korozivne, štetne za okoliš, nadražujuće ili štetne, klasificirani su kao opasni predmeti ili opasna roba u EU. Ako se komercijalno prevoze, opasni predmeti mogu predstavljati veći rizik od drugih predmeta. Iako su količine prodane od strane Zapporia.com ograničene i stoga predstavljaju relativno nizak rizik tijekom prijevoza, naši prijevoznici i naši centri za ispunjenje moraju slijediti određene smjernice tijekom prijevoza i rukovanja. Ako želite vratiti takve predmete, morate slijediti smjernice navedene u nastavku. Koristite samo naš Centar za povrate kako biste vratili te predmete.

Pakiranje

Ako je moguće, koristite originalnu Zapporia ambalažu prilikom vraćanja proizvoda. Ta ambalaža ima označavanje i formate pakiranja koje morate primijeniti. Ako je vaša Zapporia ambalaža oštećena, koristite novu ambalažu. Za predmete koji sadrže baterije, uključujući litijeve baterije, pobrinite se da je pakiranje čvrsto i kruto. Osigurajte opremu od kretanja unutar vanjske ambalaže i od slučajnog aktiviranja. Čvrsto zatvorite posude s tekućinama, aerosolima ili drugim tvarima sklonima prolijevanju kako ne bi curile. Stavite posude uspravno u kutiju i pobrinite se da nisu labave. Stavite materijal za punjenje, poput materijala za punjenje koji pruža Zapporia ili nekih novina, oko proizvoda kako biste ispunili prazne prostore u kutiji.

Ako vraćate više opasnih predmeta, morate vratiti samo jedan predmet po paketu kako biste osigurali sukladnost. Idite na {{Vaše narudžbe}} kako biste vratili svoje predmete i isprintali povratnu naljepnicu za svaki predmet.

Označavanje

Ako vraćate predmet u originalnom pakiranju, ne morate stavljati novu naljepnicu. Molimo provjerite je li naljepnica čitljiva, trebala bi izgledati kao jedna od ovih:

Lables of hazmat

Ako ne, isprintajte ovu naljepnicu i zalijepite je na svoj paket.

Link za preuzimanje naljepnice: naljepnica.

Opasne Tvari / proizvodi

Ako primite oštećeni predmet/e ili proizvod/e koji sadrže opasne tvar, nemojte ih koristiti i slijedite upute na proizvodu. Oštećeni predmeti, uključujući oštećene litijeve baterije, nisu za povrat i trebaju se odlagati u reciklažnom centru. Ako želite vratiti predmet koji sadrži oštećene litijeve baterije, odvojite ih od predmeta prije povrata. Zatim možete vratiti predmet bez baterije. Ako ne možete odvojiti oštećenu bateriju ili ako je sam predmet oštećena litijeva baterija, molimo vas da je odložite u najbližem reciklažnom centru. Molimo kontaktirajte nadležne službe za više informacija i da ih obavijestite o odlaganju. 

Zapporia.com zadržava pravo da u bilo kojem trenutku zatraži dokaz o takvom odlaganju, pa se pobrinite da od reciklažnog centra kojeg koristite dobijete odgovarajući dokaz.

Besplatan povrat

Zapporia nudi besplatne povrate za većinu predmeta dostavljenih na adrese u Hrvatskoj.

Besplatni povrati za vaše prihvatljive proizvode podložni su uvjetima i informacijama u nastavku:

 • Za Besplatne povrate nije potrebna minimalna kupnja. 
 • Dodatna geografska ograničenja dostave mogu se primjenjivati na određene proizvode.
 • Ako niste zadovoljni svojom kupnjom, vratite prihvatljive proizvode u novom i nenosivom stanju u originalnom pakiranju za potpuni povrat novca sukladno našoj politici povrata. 
 • Povrat originalne poštarine izvršit ćemo samo ako zatražite povrat unutar 14 dana od primitka proizvoda. 
 • Sva ambalaža proizvoda te certifikati autentičnosti, ocjenjivanje i procjena moraju biti vraćeni s proizvodom. 
 • Svaki proizvod koji je vraćen bez originalne dokumentacije bit će odbijen. 
 • Svaki proizvod koji je promijenjen u veličini, oštećen ili na bilo koji drugi način izmijenjen nakon isporuke neće biti prihvaćen za povrat ili će vrijednost povrata biti umanje za ovisno o promjeni veličine, oštećenjima ili samoj upotrebi proizvoda. 
 • Prihvatljivi proizvodi moraju biti vraćeni koristeći metodu slanja koja se može pratiti.
 • Specifične opcije povrata ovise o vašoj lokaciji. Zapporia će obraditi vaš povrat i izvršiti potpuni povrat novca bez odbitaka za povratnu poštarinu nakon što primi vaš povrat prihvatljivih proizvoda. 
 • Ako vaš povrat nije rezultat pogreške Zapporije, nećemo refundirati originalne poštanske troškove osim ako zatražite povrat unutar 14 dana od primitka proizvoda. Osim toga, mogu se primjenjivati neke posebne naknade za proizvod, narudžbu ili obradu.
Moja košarica
Vaša košarica je prazna.

Čini se da još ništa niste odabrali.