Zapporia program vjernosti

Ovdje možete saznati sve informacije vezane za Zapporia program vjernosti. Poboljšajte svoje iskustvo kupovine, ostvarite popuste i osvojite posebne nagrade.

Tko može sudjelovati u Zapporia programu vjernosti ?

U Zapporia programu vjernosti sudjeluju svi registrirani korisnici. Nakon registracije ćete početi prikupljati bodove te ćete ih moći pretvoriti u popuste. Da biste kreirali svoj korisnički račun kliknite ovdje

Kako prikupljam bodove?

Bodovi se mogu prikupiti na nekoliko načina.

  • Registracija donosi 10 bodova
  • Prva narudžba donosi 10 bodova
  • Svaka kupnja donosi bodove (količina bodova ovisi o veličini narudžbe)
  • Svaka napisana recenzija donosi 5 bodova

Kako pretvoriti bodove u popuste ?

Da biste pretvorili svoje bodove u popuste prvi je uvjet da imate minimalno 50 bodova. Kada je taj uvjet zadovoljen, svoje bodove možete preuzeti na svojem korisničkom profilu te klikom na Gift card i program vjernosti. Unutar tog odjeljka se nalazi mjesto u koje možete upisati koliko svojih bodova želite preuzeti. Nakon što ste preuzeli svoje bodove, prilikom dolaska na blagajnu (checkout) ćete vidjeti opciju da te bodove iskoristite za popust. To se može vidjeti u dijelu pod nazivom “Iskoristi popust programa vjernosti i/ili gift card”. Vidjet ćete koliko vam je popusta omogućeno, a samostalno ćete moći upisati koliko Eura popusta želite. Unutar polja “Unesi kolicinu” se upisuje broj (bez oznake valute) koji određuje koliko popusta će biti primjenjeno na vašu narudžbu. Ako broj ima decimalu (npr. 5,5) koristi se zarez za upisivanje te decimale. Nakon što kliknete na dugme “Primjeni”, na vašu narudžbu će se obračunati popust te ćete ga vidjeti kao “Popust programa vjernosti i/ili gift card”.

Kako provjeriti koliko bodova imam ?

Količinu svojih bodova možete provjeriti na svojem korisničkom profilu. Tu ćete vidjeti koliko bodova koje još niste preuzeli imate. Nakon što ste preuzeli bodove oni će biti pretvoreni u opciju za popust kao što je opisano unutar “Kako pretvoriti bodove u popuste”

Kako funkcionira program vjernosti ?

Ne trebate se nigdje posebno prijavljivati za program vjernosti, čim ste se registrirali postali ste dijelom programa vjernosti. Izvršavanjem prethodno opisanih radnji skupljate bodove i možete ih iskoristiti za popuste na vašu narudžbu.

Popusti se ne odnose na troškove dostave.

Kada moji bodovi prestaju vrijediti ?

Vaši bodovi vrijede 365 dana od dana kada ste ih prikupili. Ako ih niste iskoristili unutar tih 365 dana, bodovi će isteći i nećete ih moći iskoristiti.

Moja košarica
Vaša košarica je prazna.

Čini se da još ništa niste odabrali.